De wedstrijdzwemmers van Wiekslag zijn als tweede  geëindigd in de regio west competitie. Net als vorig seizoen was de nummer 1 MNC Dordrecht duidelijk de sterkst en de voor sprong op nummer 3, het Ridderkerkse Poseidon, was groter dan vorig jaar.

Romy de Laat won goud op de 200 vrij, 50 vlinder en 100 rug. Milou Julicher won goud op de 50 vrij. Fenna Herwig veroverde goud op de 100 school en brons op de 50 rug. Melvin prins zwom naar het goud op de 100 rug.  Nikita Herwig,  Cheyenne Visser en Melvin Prins  zwommen  naar het brons op de 50 vrij. Cheyenne won ook nog zilver op de 100 rug en  brons op de 200 vrij.  Rens Julicher won brons op de 50 vlinder.  Abigail den Boef won brons op de 50 vlinder.  het senioren estafetteteam op de 10 x 50 vrij werd tweede en het junioren / jeugd team werd derde.

De komende twee weekenden staan in het teken van de Regio West kampioenschappen op de lange baan. Deze vinden plaats in Dordrecht en worden gezwommen in 6 sessies. De eerste sessie is zaterdagochtend.

Pin It on Pinterest