AFZWEMMEN 15 DECEMBER 2018

In zwembad Blokweer waren 29 zwemmertjes van de Wiekslag zwemles in opperbeste stemming. Zij zetten stuk voor stuk een zeer goede prestatie neer bij het behalen van hun A-, B- of C-diploma. Na afloop was er geen twijfel mogelijk:  ALLEMAAL GESLAAGD !!

De volgende 16 kandidaten gingen er met het A-diploma vandoor :

Aaliyah Henderickx, Anne Oosterom, Annelynn Verloop, Daan de Niet, Danielle Blom, Ferre de Lange, Jodie Strop, Kenan Rijneveld, Lieve de Man, Lise Wagenaar, Lobke Woudenberg, Niven van der Sluijs, Sergaysha Lemkes, Sifrah Spaans, Sofia Buursema en Willem van Muijlwijk.

Negen slaagden voor hun B-Diploma:

Dunya Zarbi, Isabel Tempel, Jade Hoek, Lucy Nijssen, Mattias v.d. Velde, Mats Rijsdijk, Samuel de Ruiter, Sarah Noordzij en Timon Hak.

Drie leskinderen:    Diederik de Kievid, Sofie Huizer en  Sara ’t Hoen behaalden het C-diploma.

Maar ook één zwemlesjuf, n.l. Monique de Vreugd, behaalde haar C-diploma.

Monique is al een eind gevorderd voor het behalen van haar Diploma Zwemonderwijzer en daarvoor mag iemands C-diploma niet langer dan twee jaar verlopen zijn. Dus ook sprong zij een gat(gaatje) in de lucht toen “meester” Martin haar het felbegeerde document gaf!

De afgevaardigde (controleur) van de Nationale Raad Zwemveiligheid was dik tevreden over het zwemniveau van de kinderen en over de Wiekslag invulling van het Diplomazwemmen.

Pin It on Pinterest