Dit jaar loopt Wiekslag mee met de avondvierdaagse. Doe jij ook mee?

De activiteiten commissie wil net als vorig jaar meedoen met de avondvierdaagse. We zijn opzoek naar enthousiaste leden die 4 avonden de 5 km met ons willen lopen! De avondvierdaagse start op maandag 15 juni en eindigt op donderdag 18 juni.

Heb je interesse in de avondvierdaagse en wil je de 5 km met de Wiekslag lopen? Meld je dan aan bij het bijgevoegde inschrijfformulier. Print het formulier uit en doe deze met  4 euro inschrijfgeld in een envelop. De envelop kan je bij Marjolein van Genderen door de brievenbus doen (veenmos 34 in Alblasserdam, de straat naast het zwembad). Je kan je aanmelding door de bus doen tot vrijdag 12 juni. Hierna is de inschrijving gesloten.

Wiekslag verzameld iedere avond om 18:15 voor de Zeeman op het Raadhuisplein. Doe je Wiekslagshirt aan, zodat we goed herkenbaar zijn als groep. We starten om half 7. De laatste dag ontvangen de leden die meelopen een medaille en een leuke verassing van de activiteiten commissie.

Heb je zin om met een grote groep de 5 km te lopen? Meld je dan snel aan door dit  aanmeldformulier uit te printen ,in te vullen en in te leveren!

Tot 15 juni.

Groeten,

De activiteitencommissie

Pin It on Pinterest