Op zaterdag was het voor bijna alle CREZ leden een belangrijke en spannende dag.
Voor de 2e keer dit seizoen was het afzwemmen voor de felbegeerde brevetten weer georganiseerd.
Het was nog spannend of het brevetzwemmen wel door kon gaan in verband met technische problemen in de machine kamer van het zwembad. Gelukkig was er door kordaat optreden van Ad van ’t Hof snel een monteur opgetrommeld en kon alles gewoon doorgaan.

Iedereen was om 09:30 uur aanwezig om hun kunsten te vertonen aan de vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden en bekenden.

Monique de vreugd introduceerde alle kinderen en praatte iedereen bij over wie aan de start stond en over de verschillende onderdelen van het brevetzwemmen.
Ryan de Laat verzorgde, als Monique niets te melden had, de muziek zodat er een vrolijke ontspannen sfeer ontstond.

Nadat de zwemmers door waren geïnstrueerd door Kristen den Ouden konden de eerste zwemmers na het fluitsignaal van Peter Deelen het water in duiken.

Iedereen deed verschrikkelijk zijn best en herhaaldelijk klonk er dan ook een luid applaus van de tribune. Alle zwemmers werden kritisch beoordeeld door Martin Kranendonk, Wieke Both, Pim Romeijn en Eva Both.

Na een klein uurtje en na het snorkelen van de kinderen die afzwommen voor brevet D had iedereen laten zien dat zij voldeden aan de vereisten voor het brevet en Monique kon dan ook melden: ‘iedereen is geslaagd’

IN de kantine van het zwembad werden de brevetten uitgereikt aan:

Brevet D
LUCA Bikker
DEBORAH den Breejen
BRYAN Khan
ANNEMIJN den Ouden
SEM van der Rhee
BABET Damsteegt
LIEKE de Jager

Brevet E
SAM Baas
FIEN Provily
ARJAN Stok
TIMO van Namen

Brevet F
NICK van Egmond
JADE Niemans
EZRA Rozendaal

Brevet G
JENTE Haaksema
FRANSISKA Kornet
CHLOÉ van der Rhee
MARNIX Toes

Pin It on Pinterest