Melvin Prins en Romy de Laat clubkampioen Wiekslag.

Op zaterdag 3 september werden bij Wiekslag de clubkampioenschappen gezwommen. Naast de kampioenen per leeftijdscategorie werd er ook gestreden om de Ad van der Steen Bokaal. De zwemmer of zwemster die het dichtst bij de opgetelde clubrecords op de 50 meters zwom, zou deze bokaal winnen. Melvin Prins werd kampioen bij de heren en hij zat 6.95 seconden boven de clubrecords bij de heren. Dit betekende dat hij ook algeheel clubkampioen is. Romy de Laat werd kampioene bij de dames. Zij zwom 15.02 seconden boven de clubrecords en werd daardoor ook algeheel clubkampioene bij de dames.

Bij heren was de uitslag naast kampioen Melvin, zilver voor Mike Kouwenhoven en brons voor Johnno Peters. Bij de dames werd naast Romy de tweedeplaats voor Cheyenne Visser en Sylvana Kusters werd derde. Robin Vermeulen werd winnares bij de meisjes minioren 4 en later gevolgd door Evi Bol en Yuni Huizer. De categorie jongens minioren 6 en later werd gewonnen door Jens Schout. Robin den Ouden won zilver en Tygo Zweep brons. Sophie Buurman won bij de meisjes junioren 1 en later de titel gevolgd door Suzanne Brunenberg en Leonore Booiman. De titel bij de meisjes junioren 3 en later kwam op naam van Wendy ten Wolde met in haar kielzog Fenna Herwig en Celina Brandt. Raphaël Booiman stond op het hoogste schavot bij de jongens junioren 3 en later. Daan Kouwenhoven werd hier tweede en Timo Huizer derde. Abigail den Boef is de nieuwe clubkampioene bij de meisjes jeugd 2 en later. Kirsten den Ouden won zilver en Sofia de Graaf brons. De titel bij de jongens jeugd 2 en later werd opgeëist door Odin Kruithof. Naast hem op het podium stonden Ryan de Laat en Wesley Scheepbouwer. Evi Kalkman werd de winnares bij de recreanten meisjes minioren 4 en later en naast haar stonden Robine Kroon en Julia Sterk.

Zaterdag 10 september staat in het teken van de strijd om de Janny Visser Bokaal. Zes verenigingen zwemmen alleen maar estafettes wat voor een spectaculaire wedstrijd zal zorgen.

Pin It on Pinterest