Afgelopen zaterdag 11 december moest Wiekslag dames 1 een thuis wedstrijd tegen MNC Dordrecht.

Vrij snel na de start van de wedstrijd kreeg Simone Kors een uitsluiting, MNC wist deze kans niet te benutten. In deze periode lukte het Wiekslag niet om de kansen te benutten. De periode eindigde in een stand van 0-2.

In de 2e periode viel er al snel een doelpunt voor MNC zo stond het dus 0-3. Later volgde er een uitsluiting voor wiekslag en een time-out voor MNC, hieruit ontstond de 0-4. Eindstand van de 2e periode 0-4.

In de 3e periode was er al snel een uitsluiting voor MNC. Britt van Leeuwen wist de manmeer af te maken met een mooi schot vanuit de hoek. Stand 1-4. MNC wist daarna een doelpunt te scoren door een uitsluiting van Annika van de Pol. Daarna weet wiekslag weer te scoren vanuit een manmeer door een mooi schot van Annika van de Pol. Het laatste doelpunt van deze periode werd gemaakt door MNC. Stand 2-6.

In de laatste periode werd het al snel 2-7 door een doelpunt van MNC. Marcelle de Waal wist nog de 3-7 te scoren door een mooie actie. Helaas had Wiekslag daarna nog 4 manmeers en wisten deze alle vier niet af te maken.

Doelpunten:

  • Britt van leeuwen
  • Annika van de Pol
  • Marcelle de Waal

Volgende week 17 december moet dames 1 een uit wedstrijd om 16:30 tegen BZ&PC.

 

Pin It on Pinterest