Zaterdag 7 juli was het weer een spannende dag voor 35 jongens en meisjes van de Wiekslag zwemles. Ze moesten voor een overvolle tribune laten zien dat ze zich veilig en zonder angst in, op en onder water konden voortbewegen. Iedereen keek met ingehouden adem als ze meters onder water zwommen en weer boven kwamen via een gat in een zeil, of zelfs in een “wak” !
Na de traditionele minuut water trappelen bleken ze allemaal geslaagd en kon aan de volgende waterratjes een diploma worden uitgereikt:

A-diploma
Charlotte Baan, Douwe Zwijnenburg, Eliza Besseling, Eva den Ouden, Guus Goudswaard, Hannah van den Berg, Joas van der Rhee, Florian van Dalen, Lize Groenendijk, Matthanja de Groot, Matthias van de Velden, Nine Jonker, Patrick Damsteegt, Sergio Buenamos, Sofie Huizer, Thijs Vonk en Thirza van Namen.

B-diploma
Amelie Verhaar, Annemijn den Ouden, Gerhard de Looff, Hannah Slabbekoorn, Isa Berger, Jennifer Dukers, Lizzie Beukers, Maarten de Waard en Megan Doppert.

C-diploma
Fransiska Kornet, Guusje den Ouden, Jachin Hoogendijk, Lola Sara Labrijn, Timo van Namen, Rick Stuij, Rida Fari, Tessa Bosman en Timo Platerink.

Pin It on Pinterest