Een anders dan anders afzwemmen dit keer vanwege de Corona maatregelen. Maar we waren allemaal (leiding, kinderen en ouders) allang blij dat we überhaupt mochten!

Elk diploma werd op het betreffende lesuur verzwommen. De ouderparen zaten gezellig op hun eigen bankje en bij de onderdelen borstcrawl, rugcrawl, drijven en watertrappelen waren de kinderen precies voor hun ouders in het water.

Na afloop van het examen gaf de controleur van het Nationale Platform Zwemdiploma’s zowel de kinderen als de zwemlesleiding complimenten voor het goede zwemniveau.

Voor de familie Noorland was het helemaal een bijzondere dag. Met het behalen van het C-Diploma door dochter Liedie sloten zij na 19(!) jaar het hoofdstuk “Zwemles in Blokweer” af.

Hier volgen de namen van de geslaagden:

A-diploma
Guusje de Jager, Jens Kok, Maren van Mourik, Robien Burggraaf, Ryan Broekzitter, Thijs Boer, Thom van Steenderen, Ezra Hoogendijk, Isra Benameur, Layla van Arkel, Lieke Strop, Mahir Çulha, Max Jonah Spruijtenburg, Milan Schoonderwoerd, Ryan Bongers, Sanae Abarkan en Silvijn Huisman.

B-diploma
Isa Pellikaan, Loïs van Gent, Naomi van Rijn, Jasper F. Kers, Joas van den Burger, Olivia Damsteegt en Sil Twigt.

C-diploma
Liedie Noorland, Jirre Boon, Jyro Jayla Baal, Laura Plugge, Sara Plugge, Loïs Visser, Niek van Ballegooijen, Pepijn Meerkerk, Mare Slingerland, Lizz Lagendijk, Ruben Donk, Sanne Ritmeester, Shahin Lodder en Wessel Boers.

Allemaal Gefeliciteerd !

Pin It on Pinterest