Na alle frustraties van de laatste weken waarbij we vaak in de laatste periode toch nog punten verloren waren we 28/11 nog meer gebrand op het spelen van een goede wedstrijd en waar we dan hopelijk ook nog punten uit zouden kunnen slepen. Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we dat het in theorie mogelijk zou zijn tegen het altijd zware team van de Rijn uit Wageningen maar om dit voor elkaar te krijgen kunnen we deze wedstrijd geen moment verslappen. Opdracht voor deze wedstrijd: afspraken na komen, een goede start maken en iedere seconde hard blijven werken met en voor elkaar. Met aanvulling van Luka en Terri hadden we een goed en sterk team in het water en op de kant.

Wiekslag startte scherp aan deze wedstrijd. Er waren wat kansen over en weer maar de openingstreffer kwam uit een strafworp. Mandy wist een strafworp mee te krijgen door een snelle zwemactie en Chantal schoot deze binnen.

De tweede periode hadden we iets meer moeite met het nog fysieker wordende spel van de Rijn. Helaas kwamen wij niet tot scoren in deze periode maar dankzij Bianca scoorde de Rijn er ook maar 2 waardoor de stand nu iets in ons nadeel was maar absoluut wel te overbruggen (1-2).

De derde periode was het nog eenmaal de Rijn die wist te scoren voor wij weer goed terug kwamen in de wedstrijd. Via een man meer waarbij de bal lekker vlug rond ging kwam de bal bij Mandy die hem vanaf de zijkant zo in het netje schoot: 2-3.

De laatste periode gingen we in met vol goede moed. Nog maar 6 minuten alles geven wat je in je hebt! Lina wist een strafworp mee te krijgen door het maken van een intikbal waarbij zij belemmerd werd en het was opnieuw Chantal die deze beheerst binnen schoot. 3-3! Het publiek gaf ons nu wat extra kracht door fanatiek aan te moedigen en zo volgde Tess vrij snel al met een hard afstandsschot 4-3. Helaas was daar de Rijn weer met de aansluitingstreffer maar Mandy wist haar tweede doelpunt lekker binnen te schieten vanuit een vrije bal. Met nog maar 2 minuten op de klok bleven we erin geloven alleen helaas werd er nog 1 doelpunt van de Rijn goedgekeurd nadat Arlet flink afgetrapt werd. Helaas dus geen winst maar wel een gelijkspel.

We mogen trots zijn op deze wedstrijd waarbij we hebben laten zien te kunnen spelen zoals we willen en vooral mentaal erg sterk zijn.

Pin It on Pinterest