Zaterdag 14 november speelde Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Arethusa 1. Het team werd deze wedstrijd versterkt door Mariëlle Wijgers en Louisa Broens.

Ondanks dat alle speelsters vastberaden waren om drie punten binnen te halen (zeker na het nipte verlies van voorgaande week) is het niet gelukt om in deze wedstrijd het eigen spel te laten zien. In de eerste periode kwam Arethusa onnodig op een 0-2 voorsprong, waardoor er vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aangelopen werd. Ook de tweede periode begon met een doelpunt tegen, waarna Louisa met een mooie taterbal vanaf links de nul van het bord haalde. Mariëlle maakte vervolgens de 2-3 vanuit de contra waardoor de aansluiting dichterbij was. Na een man minder situatie die resulteerde in 2-4, trokken Lina van Dongen (actie op doel na bal veroveren) en Tess van Leeuwen (hard afstandsschot) de stand voor de rust gelijk.
De tweede helft van de wedstrijd begon dus met 4-4 op het bord. In de derde en vierde periode werd er vooral veel heen en weer gezwommen en vielen er weinig doelpunten. Voor het eerst in de wedstrijd kwam Dames 1 op voorsprong, doordat Lina vrij voor het doel kon zwemmen en Chantal Hogenbirk een goede pass gaf. Arethusa scoorde de gelijkmaker tegen het einde van de derde periode.  Bianca Persson hield in deze periode een strafworp tegen en ook in de vierde periode lukte het de dames van Arethusa niet om hun strafworp te benutten. Helaas maakte Wiekslag haar kansen in de laatste periode ook niet af. Het bleef de gehele vierde periode 5-5 en Wiekslag moest genoegen nemen met een punt.
Doelpunten:
Lina van Dongen 2x
Tess van Leeuwen 1x
Mariëlle Wijgers 1x
Lousia Broens 1x

Pin It on Pinterest