Op 23 maart stond voor de dames van Wiekslag een uit wedstrijd tegen ZVL op het programma. ZVL staat als nummer 3 in de competitie dus het beloofde een spannende pot te worden.

De eerste periode begonnen de dames van Wiekslag erg sterk. Lina wist door goed in te zwemmen de 0-1 te maken. Al snel volgden nog een doelpunt op de break van Mandy. De Wiekslag dames waren erg sterk aan het verdedigen deze periode. Helaas wist ZVL ook een doelpunt te maken via een intikbal op de midvoor. Marcelle zorgde er voor dat de eerste periode eindige in 1-3 met een mooi schot op het doel.

In de tweede periode kreeg ZVL al snel een manmeer. Zij wisten deze dan ook goed af te maken. Wiekslag bleef sterk en Mariëlle wist via een mooi afstandsschot de bal in het doel te krijgen. Helaas wisten de dames van Wiekslag de manmeers niet te benutten deze periode en de stand eindige in 2-4.

In de derde periode is het ZVL die dichterbij begint te komen door twee manmeers af te maken. Door goede inzwemacties wist Wiekslag 3 keer een man meer te creëeren. Helaas heeft Wiekslag de manmeers niet kunnen benutten. De derde periode eindige met een stand van 4-4.

In de vierde periode sprak coach Karin Meijnders het team toe om vol te houden en aanvallender nog actiever te worden. Ook in deze periode wisten beide teams de manmeers niet af te maken. Brenda heeft een paar mooie ballen tegen gehouden doordat zij ver het doel uit weet te komen & zo de bal weet te onderscheppen. Er werd deze periode niet meer gescoord waardoor de eindstand eindigde in 4-4.

De wedstrijd werd afgesloten met een positieve praatje van coach Karin Meijnders. De dames hebben goed gewerkt met z’n alle en kunnen positief terug kijken op deze wedstrijd. De komende week zal door het team wederom worden benut om veel te trainen op de man meer en het afmaken van de kansen. Aankomende zaterdag staat er een uit wedstrijd tegen BZC op het programma.

Doelpunten:

Lina van Dongen 1x

Mandy Erkelens 1x

Marcelle de Waal 1x

Mariëlle Wijgers 1x

Pin It on Pinterest