Op zaterdagavond speelden de mannen van heren 1 een bekerwedstrijd tegen OZV dat uitkomt in de 3e klasse en die recent gewonnen hadden van de Devel(waar onze heren vorig seizoen beide keren punten liet liggen). van enige onderschatting was dan ook geen sprake. De wedstrijd begon zo’n 3 kwartier later en na een spannend en sensationele voorwedstrijd van heren 6 was het de beurt aan heren1 om te beginnen met de wedstrijd.

In het eerste partje moest Wiekslag duidelijk nog even wakker worden, er werden weinig zwemacties gemaakt en schoten mistten scherpte, het was Marcel Groothuis die de ban brak deze wedstrijd door een manmeer vanuit de hoek af te maken. Vlak voor het einde van het 1ste part scoorde OZV de 1-1.

Het tweede part werd Wiekslag langzaam wakker en scoorde meteen via Leo baan die met een afstandsschot de 2-1 liet aantekenen. Marvin ros zorgde vanaf de midvoor positie voor de 3-1 en met een mooie pass bereikte hij Sjoerd van Dijk die via een snelle tegenaanval de 4-1 op het scorebord zette. Helaas kwam OZV toch weer terug in de wedstrijd door via de midvoor er 4-2 van te maken.

Na de kantwisseling was het binnen 12 seconden raak door Michiel Broekhuijzen. OZV dat verdedigend speelde kwam toch weer terug in de wedstrijd door via een manmeer de 5-3 te maken. Daarna was het Sjoerd van Dijk die het team op sleeptouw nam door met 2 treffers voor de 7-3 te zorgen. OZV kwam hierna op 7-4 door weer een manmeer af te maken.

In het 4e part geloofde Wiekslag het wel en doordat OZV zich alleen beperkte tot verdedigen gebeurde er weinig meer. Het waren alleen nog Leo Baan die via een backhand boogbal scoorde en het slotakkoord kwam van Jeroen Groothuis die in de laatste seconden heerlijk vanaf een meter of 8 de bal in de kruising schoot.

Periodestanden: 1-1 4-2 7-4 9-5

Doelpuntenmakers:

Sjoerd van Dijk 3x
Leo Baan 2x
Michiel broekhuijzen 1x
Jeroen Groothuis 1x
Marcel Groothuis 1x
Marvin ros 1x

Heren1 zit nu in de 1/8ste finale en daarin speelt heren1 tegen de verliezend finalist van vorig jaar namelijk VZC E&P.

Pin It on Pinterest