Heldenteam verpulvert ZDHC in eerste 2 partjes

Voorafgaand aan de belangrijke kampioenswedstrijd speelde Heren 2 een opwarmpartijtje tegen ZDHC in de Overbosch. De krachten werden overduidelijk gespaard en hierdoor kwam Wiekslag pas halverwege het eerste partje op voorsprong na een doelpunt van Daniël. Al snel daarna zorgde Rick voor de 2-0.

In de 2e periode besloot Wiekslag een tandje op te schakelen. Simon baan zorgde voor 2 vernietigende schoten en een 5 meter dat de stand op 5-0 kwam te staan. Een Barcelona-achtige manmeer zorgde ervoor dan Mitchel de 6-0 op het bord kon zetten en 20 seconden voor de kantwissel maakte Simon er zelfs 7-0 van.

Simon wilde klaarblijkelijk zijn persoonlijk percentage van kansen/doelpunten wat opkrikken want in het 3e part wist hij voor de 5e keer het net te vinden. Arjen en Daniël wonen tegenwoordig wat dichter bij elkaar, zodat ze elkaar nu ook wat beter kunnen vinden. Op aangeven van Daniël scoorde Arjen 2 keer op identieke wijze.
Dat Remco ook volgend jaar graag wil keepen bewees hij door in het 3e partje even zijn doel uit te komen en direct het enige p’tje in de wedstrijd, aan de kant van Wiekslag, te pakken. Uit de manmeer scoorde ZDHC.

In de 4e periode deed Wiekslag het rustig aan met het oog op de wedstrijd Lansingh – DSZ. ZDHC wist hierdoor nog 3 keer te scoren. Wiekslag deed iets terug met Mitchel die het 11e en laatste doelpunt van Wiekslag binnen schoot.

Kampioenswedstrijd:

Op deze een-na-laatste speeldag van de competitie speelden de Helden van Heren 2, direct na ZDHC, een biertje en een burgertje, een kampioenswedstrijd bij de Lansingh tegen DSZ als publiek. Bij winst op DSZ zou Heren 2 kampioen zijn van regio west district 2.

Wiekslag begon uiterst scherp aan de wedstrijd. Dit ging gepaard met het nodige verbaal geweld en zorgde al snel voor de 1-0 van De Lansingh. Het publiek in Krimpen ging uit zijn dak! Aangemoedigd door dit succes werd al snel de 2-0 gescoord aan het einde van de eerste periode.

In de 2e periode gaf Wiekslag DSZ wat kansen om elkaar iets beter te kunnen verstaan in het water, hierdoor wist DSZ aan het einde van het 2e part de 2-1 te scoren en kwam het aan het begin van het 3e part zelfs op gelijke hoogte. Wiekslag liet het hier uiteraard niet bij zitten. Het scheidsrechtelijk duo werd kritisch in de gaten gehouden en de Helden van 2 schreeuwden Lansingh naar een 3-2 voorsprong aan het einde van het 3e part.

In het laatste partje werd alles op alles gezet om het de tegenstander onmogelijk te maken om te scoren. Heren 2 was uiterst scherp in dit laatste partje en gaf DSZ geen ruimte om tot kansen te komen. Toen Harm Driebergen 2 minuten voor tijd de voorsprong vergrootte naar 2 doelpunten kon het feest niet op. Na een laatste krachtsinspanning wist DSZ nog 4-3 te maken, maar verder kwam het, door verdiensten van Heren 2, niet.

Hiermee kreeg Heren 2 loon na een jaar van hard werken, veel plezier en vooral heel veel trainen.

De laatste wedstrijd van het seizoen zal volgende week zaterdag om 18:15 plaatsvinden in Blokweer. Uiteraard zullen wij dan weer van de partij zijn om het publiek nog één keer te trakteren op een spektakelstuk vol doelpunten, prachtige acties, en Barcelona-achtige combinaties.

Tot dan!

Pin It on Pinterest