Op zaterdag 7 december is er goed gezwommen door de Wiekslag zwemmers tegen de zwemmers van Svs, Sg-H.G.A. en Rotterdam Swimming. Het estafette team (Dide Provily, Evi Bol, Timo Huizer en Robin den Ouden) won op de 4×100 meter wisselslag. Met ruim een halve minuut voorsprong tikten zij als eerste aan.
Medailles
Deze keer waren er alleen bij de 100 meter vrije slag en de 25 meter vlinderslag medailles te verdienen. Op zowel de 100 vrij als de 25 vlinder wonnen Wesley Scheepbouwer, Timo Huizer, Thierry den Ouden, Dide Provily, Robin den Ouden, Jordan Neyhoft en Jayda Akpullukcu 2 x goud. Verder ging voor de 100 m vrij het goud naar: Wendy ten Wolde, Jasmijn Schoonen, Ivo Bot. Zilver werd op deze slag gewonnen door: Aaike de Tender, Evi Bol, Julian Kroon, Rosalie Zonneveld en Ghalil Lodder. En bronzen medailles gingen naar: Eva Bot, Tygo Zweep en Floris van der Valk. Voor de 25 vlinder ging het goud naar: Floris van der Valk en Ghalil Lodder. Zilver voor deze slag werd gewonnen door: Aaike de Tender, Tygo Zweep, Evi Bol, Julian Kroon, Jasmijn Schoonen en Isabel Rodriquez. En het brons was er voor: Tjomme de Tender, Eva Bot, Ivo Bot en David van der Valk.
Nieuwe pr’s
Op de 25 vlinder werden er mooie nieuwe pr’s gezwommen. Door Eva Bot, Julia Sterk, Jayda Akpullukcu en Isabel Rodriquez zijn de pr’s met meer dan 150% verbeterd. David van der Valk verbeterde zijn tijd maar liefst met 193%, bijna 11 secondes eraf. Thijmen Wesdorp, Floris van der Valk, Jordan Neyhoft en Jayda Akpullukcu hebben mooie nieuwe pr’s gezwommen op de 100 vrij; met meer dan 110% verbeterden zij hun tijd.

Pin It on Pinterest