Zaterdag 7 juli werd het seizoen van de wedstrijdzwemmers van Wiekslag afgesloten met de clubkampioenschappen. Clubkampioen werden de snelste jongens en meisjes per leeftijdscategorie en de algehele clubkampioenen zijn de snelste jongen en meisje die na vier afstanden het dichtst bij de opgetelde clubrecords behorende bij hun leeftijd zwommen.

Bij de meisje minioren 1 en 2 werd Robine Kroon clubkampioene gevolgd door Jayda Acpulluku en Isabel Rodriquez. Julian Kroon werd clubkampioen bij de jongens minioren 1 en 2. Ghalil Lodder werd tweede en Jordan Neyhoft werd derde. De categorie meisjes minioren 3 en 4 werd gewonnen door Yuni Huizer voor Amber Kroon en Jasmijn Schoonen. De jongens minioren 3 en 4 werd een prooi voor Ivo Bot en hij eindigde voor Samgar Oosterwijk en Floris van der Valk. Bij de meisjes minioren 5 en junioren 1 werd Dide Provily clubkampioene voor Suzanne Brunenberg en Evi Bol. Robin den Ouden won de categorie jongens minioren 5 en 6 voor Bart Tuinenburg en Lukas Toes. De meisjes junioren werd gewonnen door Fenna Herwig voor Sophie Buurman en Leonore Booiman. Raphaƫl Booiman won bij de junioren 3 en 4 voor Timo Huizer en Daan Kouwenhoven. Bij de meisjes jeugd 1 en 2 werd Wendy ten Wolde winnares gevolgd door Isabel Scheepbouwer en Joyce Lodder. Bij de dames senioren werd Romy de Laat winnares voor Cheyenne Visser en Nikita Herwig. De categorie heren senioren werd gewonnen door Melvin Prins voor Wesley Scheepbouwer en Ryan de Laat.

Na het optellen van alle tijden en het vergelijken met de clubrecords werden Melvin Prins en Romy de Laat gehuldigd als algeheel clubkampioen bij de jongens en meisjes. Beiden wonnen voor de derde keer op rij. Tussendoor kreeg Lieke van de Kuijl de aanmoedigingsprijs. Zij valt ondanks haar inzet en gezelligheid binnen de groep vaak net buiten de medailles.

Het seizoen werd daarna door zo’n 130 personen afgesloten met patat met een snack en een heerlijk Chinees buffet afgesloten. De zwemmers kunnen nu 6 weken uitrusten alvorens er weer begonnen wordt met de eerste trainingen.

Pin It on Pinterest