Afgelopen zaterdag vond er in zwembad Blokweer te Alblasserdam de 3de minioren clubmeet plaats. Met de nieuwe coronamaatregelen die in waren gegaan zaterdag,  verliep de wedstrijd prima en kon het publiek gewoon kijken op vertoon van de QR-code.

Bij de Wiekslag deden Shahin Lodder en Lucas de Jonge voor het eerst mee met een wedstrijd. Ze deden het uitstekend. Shahin Lodder zwom de 50 meter schoolslag, de 100 meter rugslag en de 50 meter vrije slag. Shahin won 3 keer goud. Lucas de Jonge zwom de 50 meter schoolslag en de 50 meter vrije slag. Lucas won op de 50 meter vrij een zilveren medaille.

De andere minioren van Wiekslag zwommen ook erg goed. Fien Provily won het goud op de 100 meter vrije slag en de 50 meter rugslag en pakte een zilveren medaille bij de 100 meter schoolslag. Ghalil Lodder pakte het goud op de 100 meter wisselslag en zilver op de 100 meter vrije slag en de 50 meter vlinderslag.

Isabel Rodriguez zwom het grootste persoonlijke record van de dag voor Wiekslag op de 100 meter rugslag. Ze zwom ruim 10 seconden af van haar oude tijd, in een nieuwe tijd van 1.52.16. Hiermee pakte ze een mooie zilveren medaille. Lotte Verheij zwom op de 50 meter vrije slag naar het brons

Bij de estafette koppelrace zwommen Joost Boers en Chalil Lodder naar de eerste plaats.

Het was een gezellige middag en Wiekslag kan terugkijken op een mooie wedstrijd.

Pin It on Pinterest