Alblasserdam – afgelopen zaterdag heeft Z&PC Wiekslag wederom een succesvol minipolotoernooi georganiseerd. Een paar statistieken: 9 verenigingen, 85 kinderen, 15 teams, 3 wedstrijdvelden en 1 speelveld, 33 wedstrijden, 25 vrijwilligers en al het publiek en begeleiding die zijn meegekomen met de teams maakten dat het een gezellige drukte was in het zwembad. 

Een minipolotoernooi wordt elke maand georganiseerd door een vereniging uit de regio en heeft als doel de jongste spelers die nog geen competitie spelen op een speelse manier kennis te laten maken met de sport. Dit doen zij door wedstrijdjes te spelen met aangepaste regels, zo mogen ze nog met twee handen vangen en mag de bal onder water worden geduwd. De wedstrijden worden gefloten door oudere jeugdspelers. Alle spelers zijn getrakteerd op een gezonde en lekkere snack en kregen een mooi vaantje mee als herinnering. Op naar het volgende toernooi!

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen met de minipolo?

Z&PC wiekslag traint op donderdagavond van 19:00-20:00 en op zaterdagochtend van 10:30-11:15 in Blokweer, je bent van harte welkom!

Foto: Alexia Huurman

Pin It on Pinterest