Afgelopen zaterdag hebben de dames van Wiekslag een wedstrijd gespeeld tegen de dames van GZC DONK, de wedstrijd werd in Alblasserdam gespeeld. Het gelijkspel van vorige week wilde de dames deze week niet voortzetten en gingen voor niets anders dan de winst.

De 1e periode werd al snel geopend met een U20 voor Brenda, de keeper van Wiekslag. Donk wist hier goed van te profiteren en wist de eerste nul van het scorebord om te zetten in 1, de score stond op 0 – 1 voor Donk. Wiekslag ging weer in de tegenaanval en er werd een man-meer veroorzaakt in het voordeel van Wiekslag, deze werd helaas niet goed benut. De 2e man-meer werd daar in tegen wel goed afgemaakt en Lina scoorde het 1e doelpunt voor Wiekslag. De stand in de 1e periode eindigde met 1 – 1.

De 2e periode gingen de dames er weer fel tegenaan. Britt kwam op de midvoor teliggen, kreeg een goede pass en wist een doelpunt te maken. De stand was 2 – 1. Halverwege de 2e periode maakte een speler van Donk een persoonlijke fout. De dames stelde hun manmeer op en Wieteke maakte deze mooi af waardoor de stand op 3 – 1 kwam te staan. Donk wist tussendoor nog een doelpunt te maken, dit zorgde ervoor dat de stand op 3 – 2 kwam te staan. De laatste aanval van de 2e periode hadden de dames van wiekslag bal bezit, net in de laatste seconden/ zoomer wist Luka nog te scoren. De 2e periode eindigde met 4 – 2 in het voordeel van Wiekslag.

De 3e periode begon met een manmeer voor Donk, zij wisten deze manmeer niet goed te benutten. Vervolgens werd er een manmeer gecreĆ«erd in het voordeel van Wiekslag. Deze manmeer werd met een doelpunt afsloten, gemaakt door Marcelle, de stand stond nu 5 – 2.

In de 3e en 4e perioden werden er veel manmeers in het voordeel van Wiekslag gegeven maar helaas niet goed afgemaakt.
De wedstrijd werd afsloten met 5 – 2 op het scorenbord.

Doelpunten:

Lina van Dongen 1x
Wieteke Kleinherenbrink 1x
Britt van Leeuwen 1x
Luka Gilhuis 1x
Marcelle de Waal 1x

Volgende week zaterdag speelt Wiekslag dames 1 om 17:25 uit in Waddinxveen.

Pin It on Pinterest