Op zaterdag 4 november speelden de dames van Wiekslag uit tegen Widex GZC Donk in Gouda.

De eerste periode wist de tegenpartij al snel het eerste tegen doelpunt te maken. Wiekslag kreeg een man-meer en een prachtig doelpunt van Mandy Erkelens, helaas floot de scheidsrechter het doelpunt af vanwege het liggen in de twee meter lijn. Daarna wist Tess van Leeuwen een 5 meter te scoren waardoor het 1-1 werd. De Donk kreeg helaas de kans een doelpunt te maken en Wiekslag kreeg een achterstand van 2-1. Lina van Dongen wist vrij voor het doel te komen en een prachtig doelpunt te maken, hierna volgde Mandy Erkelens met nog een doelpunt. Hier mee eindigde de eerste periode met 2-3 voor Wiekslag.

In de 2e periode wist de Donk een doelpunt te maken. Wiekslag kreeg twee keer een U20 maar wist helaas geen doelpunt te maken.

In de 3e periode zwemt Britt van Leeuwen in en weet de bal perfect in het doel te schieten. Wiekslag krijgt een U20 en weer schiet Britt van Leeuwen een prachtige bal in het doel. Britt was zeker nog niet klaar met het maken van doelpunten want al snel volgden er nog een doelpunt. Na de derde periode stond het 3-6 voor Wiekslag.

In de laatste periode wist Simone Kors met een prachtig schot de 3-7 te maken voor Wiekslag dames 1.

Doelpunten:
Britt van Leeuwen: 3
Tess van Leeuwen: 1
Lina van Dongen: 1
Mandy Erkelens: 1
Simone Kors: 1

Op zaterdag 11 november speelt dames 1 thuis om 20:45 uur tegen Z&PC De Gouwe

Foto: Harry Ros

Pin It on Pinterest