Op zondag 5 maart speelde de dames een inhaalwedstrijd tegen hbw 2 met daarbij Renske Kors als onze pupil van de week. En de versterking van Hanneke en Mariëlle.

De eerste periode gingen we snel van start met de bal. Er werd een aantal keer op het doel geschoten maar de ballen wisten het net niet te raken, ook de man meer mislukte. Echter wist ook hbw geen doelpunt te maken en zo eindigde de eerste periode in 0-0

Ook de tweede periode hadden we de bal gewonnen met het opzwemmen. Deze periode kregen we twee manmeers echter werd er uit beiden niet gescoord. Toch wist Marielle het doel te vinden waar door het 1-0 werd. Met nog een manminder wist Brenda ook deze periode het doel schoon te houden en eindigde de tweede periode in 1-0.

De derde periode begonnen we weer met de bal. Er volgde twee keer een manminder maar deze werden niet benut door de tegenstander. Wel kregen we een doelpunt tegen en zo werd het 1-1. Maar 5 seconde voor rust zette Mariëlle de 2-1 op het scorebord.

Ook de laatste periode begonnen we met de bal. We kregen een manmeer en Marco besloot een time-out aan te vragen, en met succes want Marcelle wist een doelpunt te maken waardoor het 3-1 werd. Echter wist ook de tegenstander een doelpunt te maken waardoor het 3-2 werd het bleef spannend. Even voor de laatste minuut wist Simone tussen drie verdedigers en de keeper het doel te vinden en werd het 4-2. Uit de laatste manmeer wist Hanneke de 5-2 te maken. En zo eindigde de wedstrijd in 5-2.

Periode standen
0-0 1-0 2-1 5-2

Doelpunten makers:
Mariëlle 2x
Marcelle 1x
Simone 1x
Hanneke 1x

Volgende week zaterdag spelen de dames weer thuis om 19:00 uur tegen zv haerlem.
Tot dan !

Pin It on Pinterest