Op zaterdag 12 november vertrok dames 1 richting Haarlem voor de wedstrijd tegen ZV Haerlem 2. Leermomenten uit vorige wedstrijden werden door coach Marco meegegeven als opdracht: fel starten en initiatief tonen. Met een wat uitgedund team door ziekte en blessure gingen de dames
van start.

De eerste periode begon wat afwachtend. De teams waren enigszins aan elkaar gewaagd. De dames wisten echter niet te scoren en de eerste periode eindigde in 2-0. De tweede periode kon Shannon van Trigt met een afstandsschot de 2-1 op het scorebord zetten. ZV Haerlem behield het verschil van twee doelpunten en zo eindigde deze periode in 3-1.

Meerdere uitsluitingen en onverklaarbaar geconstateerde overtredingen zorgde in de derde periode voor een omslag in de wedstrijd. In de derde periode wist ZV Haerlem dan ook uit te lopen naar een 7-1. In de vierde periode kon Annika van de Pol nog een manmeer af te ronden en een afstandsschot in de kruising te mikken. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 9-3.

Al met al een wedstrijd waarin de dames feller van start hadden moeten zijn gegaan. Maar ook een wedstrijd om snel te vergeten en het vizier op volgend weekend te richten. Zaterdag 19 november om 19.00 staat er een thuiswedstrijd tegen HBW 2 op het programma.

Periodestanden: 2-0, 3-1, 7-1, 9-3

Doelpunten:

  • Shannon van Trigt
  • Annika van de Pol (2x)

Pin It on Pinterest