De tegenstander Katwijk was een onbekende tegenstander. We wisten niet wat we konden verwachten. Door de winst van vorige week gingen we met frisse moed naar Katwijk. De wedstrijd begon met een 1-0 voorsprong voor Katwijk. Na een midvoor actie van Britt scoorde zij de 1-1. Katwijk scoorde vanaf de top de 2-1. Dit was het einde van de eerste periode.
De tweede periode was er een goede redding van Dianne op een 2-1 situatie van Katwijk. Uit een man meer situatie scoorde Annika vanaf de vleugel de 2-2. Helaas scoorde Katwijk drie doelpunten waarvan twee keer uit een break en een man meer. De onderscheppingen van Marcelle, waardoor er kansen werden gecreƫerd, werden niet afgemaakt. Deze periode eindigde in 5-2.

In derde periode kregen we een man meer, maar door een slechte pass verloren we de bal. Daarentegen wist Katwijk wel te scoren uit een man meer; 6-3. Nadat we weer een man meer kregen ,wist Annika opnieuw deze te scoren vanaf de vleugel.

Met 6-3 gingen we de vierde periode in. Via een man meer scoorde Luka gelijk vanaf de vijf meter. Katwijk scoorde via de zijkant, waardoor de stand op 7-4 stond. Door een goede aanval op de rechterkant werd de bal naar de inzwemmende Lina geplaatst. Zij scoorde de 7-5. Katwijk wist nog twee keer te scoren, waardoor de uitslag 9-5 is geworden.
We hebben geen slechte wedstrijd gespeeld. We laten jammer genoeg teveel kansen met de man meers liggen en de passing moet beter. Op naar volgende week zaterdag tegen GZC Donk om 19.15 in Alblasserdam.

Doelpunten:

  • Annika 2x
  • Lina 1x
  • Luka 1x
  • Britt 1x

Periodestanden: 2-1 5-2 6-3 9-5

Pin It on Pinterest