Op zaterdag 17 maart speelde Dames 1 een thuis wedstrijd tegen het dames 2 team van de Ham. De Ham staat onverslagen op de eerste plek en de Wiekslagdames op de vierde plek. 

De eerste periode begon Wiekslag als snel met een achterstand van 0-4. De Ham wist met hun snelheid en behendigheid deze doelpunten te scoren. Marcelle wist de bal er mooi in te schieten vanaf de tweede lijn. Helaas wist de Ham nog twee doelpunten te maken door een man meer en een inzwemactie. De eerste periode eindigde het 1-4. 

De Wiekslag dames hadden het zeker nog niet opgegeven en gingen de tweede periode er weer hard tegenaan. Deze periode werden er 5 tegendoelpunten gemaakt. Zo eindige de derde periode met een stand van 1-9. 

De derde periode begon al snel met een strafworp voor wiekslag. Luka scoorde zo de 2-9. Helaas kreeg Wiekslag ook een strafworp tegen deze periode en deze werd goed afgemaakt door De Ham. Met nog een paar doelpunten tegen eindige de derde periode met een stand van 2-11. 

In de laatste periode bleven de meiden van Wiekslag ervoor vechten. Met een strafworp voor Wiekslag weet Britt de bal mooi laag in de hoek te schieten. Wiekslag krijgt nog een man meer deze periode. Luka weet deze mooi af te maken. Helaas lukt het de meiden van de Ham nog in de laatste minuten een paar keer te scoren. De wedstrijd eindigt met een stand van 4-14. 

Ondanks deze uitslag hebben de meiden van Wiekslag er goed met z’n alle voor gewerkt en ze hebben het ze dan ook zeker niet makkelijk gemaakt. De komende 2 weken zijn vrije weekenden voor de Wiekslagdames 1. Ze gaan hard trainen zodat ze klaar zijn voor de wedstrijd op zaterdag 7 april tegen ZVL. 

Doelpunten:

Luka Gilhuis 2x

Marcelle van der Waal 1x

Wieteke Kleinherenbrink 1x

Pin It on Pinterest