Zaterdag stond er een zware wedstrijd op het programma in Utrecht. De tegenstander van deze week, UZSC, staat al weken ruim bovenaan in het klassement. De vorige ontmoeting resulteerde in een 3-15 nederlaag aan het begin van het seizoen. In de tussentijd is er een half seizoen aan wedstrijden en trainingen voorbij gegaan, dus het doel van deze wedstrijd was dan ook om onze vorderingen op het scorebord te laten zien.

Ondanks dat Wiekslag de eerste periode lastig van start kwam, is dit aardig gelukt. Door een paar onnodige tegendoelpunten was de voorsprong voor UZSC meteen vrij ruim en het is helaas niet meer gelukt deze te overbruggen. In de tweede en vierde periode heeft Wiekslag echter twee hele goede periodes gespeeld. De dames van UZSC kwamen moeilijk in hun spel door goed verdedigend werk.

Hoewel de punten niet mee naar Alblasserdam gingen, toont deze wedstrijd toch de stappen die vanaf het begin van het seizoen als team zijn gemaakt. Een resultaat om tevreden mee te zijn en een goede voorbereiding op de wedstrijd van volgende week tegen de Vennen.

Periode standen: 4-0, 5-2, 8-2, 9-4

Doelpunten:

Chantal Hogenbirk, Luka Gilhuis, Tess van Leeuwen en Marcelle de Waal 1x

Pin It on Pinterest