Zaterdag 13 mei was het zo ver. Deze dag hebben 17 kinderen hun waterpolo brevet gehaald. De kinderen kwamen zaterdagmiddag om 13.00 uur naar het zwembad waar ze allemaal af mochten zwemmen. Ze hebben een stukje gezwommen zonder de bal, maar ook een stukje met de bal. Ze moesten benen om en om doen en dat ook met twee handen uit het water. Er werd in verschillende hoeken van het doel gegooid en als afsluiting speelden de kinderen twee spellen. Het team wat de bal 3 keer over kon spelen zonder deze kwijt te raken kreeg 1 punt. Bij het tweede spel hadden de twee groepen een eigen vak en daarin lagen 5 ballen. Welk team als eerste zijn vak met ballen leeg had had gewonnen. Het was een geslaagde middag. De kinderen hadden er plezier in met het resultaat dat alle kinderen hun brevet gehaald hebben.

 
Amy de Witte, Célyne van der Mark, Dirk van der Wal, Eva Bot, Fabian den Boef, Jayden Montauban, Jinka van der Rhee en Sara de Haan haalden hun Waterpolo brevet 1.

Chantal den Boef, Daylano Montauban, Dielke van der Rhee, Dieudonnée Verloop, Emma Smink, Ellis Kubbe, Jimmy Waardenburg, Renske Kors en Marijn Verhoef haalden hun Waterpolo brevet 1 en 2.

Pin It on Pinterest