Op zaterdag 19 maart speelde dames 1 tegen zwemvereniging Utrecht

Er was afgesproken om vanaf het begin vol gas te geven. De eerste periode werd dat ook zeker gedaan de verdediging was goed alleen wisten we niet onze kansen af te maken. Zv Utrecht wist deze periode wel 2 keer tot scoren te komen waardoor de eerste periode eindigden in een 0-2 achterstand.

De 2e periode begon beter en al vrij snel wist Chantal de bal in het doel te krijgen waardoor het 1-2 stond. Echter kregen we halverwege de 2e periode een strafworp tegen die zv Utrecht binnen schoot waardoor het 1-3 stond. Echter wisten we zelf deze periode niet meer tot scoren te komen onlangs we de aanval wel goed neerlegde wist de tegen partij telkens terug te zakken als de bal bij de mid voor aankwam. Deze periode eindigde uiteindelijk in 1-5.

De 3e periode gingen we met goede moed in want het is nog niet gespeeld, vorige week konden we ons terug vechten dus dat moet vandaag ook kunnen. Wel kregen we al vrij snel een manminder maar deze wist zv Utrecht niet te benutten echter kregen wij niet veel later ook een man meer die Marcelle wist af te maken waardoor de stand 2-5 werd. Later in deze periode kregen we nog een man meer maar wisten deze niet te benutten. Zelf kregen we nog een 5 meter tegen die zv Utrecht weer het doel in kreeg waardoor deze periode in 2-6 eindigde.

Ook de 4e periode gingen we nog vol gas want het is nog steeds niet over, wel was er besloten om pressing hele veld te gaan spelen. Halver wege wist Britt nog eens het doel te vinden waardoor het 3-7 werd. Vervolgens waren er aan beiden kanten nog uitsluitingen geweest maar beide teams wisten deze niet te benutten. Uit eindelijk eindigde de wedstrijd in 3-8.

Periode standen:

0-2, 1-5, 2-6, 3-8

Doelpuntenmakers:

  • Chantal
  • Marcelle
  • Britt

Pin It on Pinterest