Afgelopen zaterdag is Wiekslag de competitie weer aangegaan met de beste acht ploegen uit de regio. Bij de eerste wedstrijd in de regio west competitie wist de Wiekslag de zesde plaats te behalen. Als de Wiekslag na vier competitie rondes nog steeds op deze plek staat betekent dit handhaving in de A klasse. Daarom moest ook deze tweede wedstrijd weer alles uit de kast gehaald worden door de Wiekslag zwemmers om in ieder geval op deze zesde plek te blijven staan.
Deze wedstrijd stonden er vier estafettes op het programma. Bij twee estafettes wist de Wiekslag de vierde plek te behalen. De 4 × 50m wisselslag gemengd waarin Julian Kroon, Jasmijn Schoonen, Ivo Bot en Robine Kroon een tijd zwommen van 2.59.04 en de 4 × 50m vrije slag jongens waarin Robin den Ouden, Tjomme de Tender, Pim Romeijn en Aaike de Tender een tijd zwommen van 1.58.69.
Ook stonden er een aantal 200m nummers op het programma. De meest aansprekende resultaten werden hierbij gehaald bij de dames 200m rugslag waar Isabel Scheephouwer een vierde plaats behaalde in een tijd van 2.32.90 en de meisjes 200m vrije slag waar Dide Provily een vijfde plaats behaalde in 2.31.21. Ook opvallend was de tijd van 2.32.33 van Robin den Ouden op de 200m vrijeslag met een PR van maar liefs 8 seconden.
Op de kortere nummers werden er twee gouden medailles gehaald door Jasmijn Schoonen. Zij wist de 50m vlinderslag te winnen in 43.98 en de 100m vrije slag in 1.24.11.

Pin It on Pinterest