Zaterdag speelde dames 1 een thuiswedstrijd tegen de Gouwe. Met een opgeheven hoofd begonnen ze aan deze wedstrijd.

Dankzij een mooi afstandsschot van Tess stonden we al snel 1-0 voor. Door een fout in de verdediging kreeg wiekslag een manminder. Helaas wist De Gouwe deze kans te benutten door te scoren. De eerste periode eindigt dan ook met 1-1.

In de tweede periode werd er hard gewerkt door beide teams. Door een afstandsschot van Annika kwamen we 2-1 voor te staan. Zo eindigt dan ook de tweede periode.

In de derde periode scoorde Marcelle van afstand de 3-1 binnen. Helaas wist Wiekslag de manmeers die zij kregen niet goed te benutten. Deze periode eindigt dan ook met 3-1.

De vierde periode werd nog spannend. De Gouwe wist via de midvoor de 3-2 te scoren. Ook wisten zij met een afstandsschot toch nog de 3-3 te scoren. Na dit doelpunt volgde er nog een paar spannende minuten. Wiekslag wist een man meer te benutten door het schot van Lina. De wedstrijd eindigt met een stand van 4-3.

Er is weer fanatiek gestreden met het hele team en er is hard voor gewerkt. We zijn erg blij met de 3 punten die wij behaald hebben.

Doelpunten:
Mandy 1x
Annika 1x
Tess 1x
Lina 1x

Pin It on Pinterest