Op zaterdagavond speelde dames 1 een uitwedstrijd tegen Zv Utrecht met al doel 3 punten meenemen naar huis. We waren deze week compleet met extra hulp van Luka Gilhuis en Terri van den Brand.
In de eerste periode kwamen we er niet goed in en het duurde even voor dat we wisten te scoren. Door een goede pass van Chantal Hogenbirk naar Tess van Leeuwen die de bal in de korte hoek ging. Op dit punt stond het 1-1. De eerste periode kregen we nog een paar ballen om onze oren en de peroide eindigde in 4-1.

In de tweede periode begonnen we wel met de bal door Lina van Dongen. Het begin van de periode was niet heel goed, daarna ging het beter en wist nogmaals Tess van leeuwen de bal van afstand in te schieten waardoor hett 6-2 stond. Deze periode eindigde in 7-2.

Hoewel we in de derde periode de bal niet hadden na het opzwemmen werd er wel een stuk beter gespeeld en wisten we meer tot scoren te komen. Vanuit een manmeer wist Chantal Hogenbirk te scoren vanaf de vleugel, zo werd de stand 3-8. We kwamen beter uit en door een goede inzwemactie van Lina van Dongen vanaf de zijkant maakte ze het 4e doelpunt voor wiekslag waardoor het 4-8 stond. Later deze periode kregen we nog een strafworp mee die Chantal Hogenbirk er goed in schoot. Waardoor deze periode eindigde in 8-5.

Vol goede moed gingen we de laatste periode in want het was nog mogelijk. Maar al snel kregen we een strafworp tegen, deze wist Bianca Persson tegen te houden. En niet veel later had ze ook nog een goede redding uit een 1-0 situatie. Wel zijn er nog een aantal tegendoelpunten gevallen waaronder nog een strafworp. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 13-5.
Periode standen: 4-1 7-2 8-5 13-5

Doelpunten makers:
Tess van Leeuwen 2x
Chantal Hogenbirk 2x
Lina van Dongen

Pin It on Pinterest